Nabeschouwing Tenerife - Cádiz (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Tenerife het woensdag 12 september 2018 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz in Tenerife.

Via de Tenerife - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tenerife - Cádiz (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Tenerife en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cádiz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Dani Romera. Tenerife kwam in de 88e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Carlos Ruiz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Manu Vallejo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cádiz de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos, waardoor Cádiz een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Tenerife - Cádiz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tenerife - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Cádiz Doelpunt Dani Romera Cádiz 0-1
29' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Carlos Ruiz Tenerife
39' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Kecojević Cádiz
43' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Salvador Agra Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Manu Vallejo voor D. Lekić Cádiz
46' Wissel Cádiz Wissel Servando Sánchez voor Salvador Agra Cádiz
67' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Álex Cádiz
76' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Jorge Sáenz Tenerife
87' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Rober Correa Cádiz
88' Doelpunt Tenerife Doelpunt Carlos Ruiz Tenerife 1-1
89' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Luis Milla Tenerife
91' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor B. Acosta Tenerife
92' Doelpunt Cádiz Doelpunt Manu Vallejo Cádiz 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Tenerife - Cádiz
Opstellingen Tenerife - Cádiz
De opstellingen van Tenerife en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tenerife gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tenerife - Cádiz

Tenerife en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tenerife en Cádiz elkaar treffen in de Copa Del Rey.