Nabeschouwing Deportivo La Coruña - El Ejido (1-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Deportivo La Coruña het donderdag 17 december 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen El Ejido. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Abanca-Riazor in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - El Ejido live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - El Ejido (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo La Coruña en El Ejido is onder leiding van scheidsrechter Leandro Carbajales Gómez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door H. Hernandez, waarmee Deportivo La Coruña met 1-0 de leiding nam. In de 34e minuut moest B. Granero van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Leandro Carbajales Gómez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Deportivo La Coruña verder met een speler minder. In de 50e minuut kreeg J. Rosa van El Ejido voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en El Ejido de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Deportivo La Coruña.

LIVE Deportivo La Coruña - El Ejido 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - El Ejido teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt H. Hernandez met assist van J. A. Lara Deportivo La Coruña 1-0
23' Gele kaart El Ejido Gele kaart voor J. Rosa El Ejido
34' Rode kaart Deportivo La Coruña Rode kaart voor B. Granero Deportivo La Coruña
45' Gele kaart El Ejido Gele kaart voor L. Ferraz Vila El Ejido
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel B. Galan voor C. Beauvue Deportivo La Coruña
50' Tweede gele kaart El Ejido Tweede gele kaart voor J. Rosa El Ejido
56' Wissel El Ejido Wissel F. Botia voor L. Ferraz Vila El Ejido
56' Wissel El Ejido Wissel M. Olavide voor Juanje El Ejido
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel D. Osede voor J. A. Lara Deportivo La Coruña
68' Gele kaart El Ejido Gele kaart voor Checa El Ejido
70' Wissel El Ejido Wissel R. Rivas Gonzalez voor S. Parla El Ejido
70' Wissel El Ejido Wissel C. Moreno voor Checa El Ejido
74' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Miku voor R. Costa Deportivo La Coruña
74' Wissel Deportivo La Coruña Wissel U. Agbo voor Y. Gandoy Deportivo La Coruña
82' Wissel El Ejido Wissel J. Beas voor S. Perez El Ejido
91' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor B. Galan Deportivo La Coruña
93' Gele kaart El Ejido Gele kaart voor C. Moreno El Ejido
94' Gele kaart El Ejido Gele kaart voor Toni Arranz El Ejido
95' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor C. Borges Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - El Ejido
Opstellingen Deportivo La Coruña - El Ejido
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - El Ejido

Deportivo La Coruña en El Ejido spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leandro Carbajales Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo La Coruña en El Ejido elkaar treffen in de Copa Del Rey.