Nabeschouwing Navalcarnero - Eibar (3-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Zondag 17 januari 2021 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Navalcarnero het zondag 17 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Mariano González in Navalcarnero.

Via de Navalcarnero - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Navalcarnero - Eibar (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Navalcarnero en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 3-1 overwinning voor Navalcarnero. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Y. Muto, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Jaimez in de 30e minuut zorgde er even later voor dat Navalcarnero weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 62e minuut zette J. Esnaider zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Navalcarnero de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Navalcarnero vergroot nadat J. Esnaider de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Navalcarnero.

LIVE Navalcarnero - Eibar 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Navalcarnero - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Y. Muto met assist van S. Cubero SD Eibar 0-1
29' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. Burgos SD Eibar
30' Penalty Navalcarnero Penalty M. Jaimez Navalcarnero 1-1
46' Wissel SD Eibar Wissel Rafa voor T. Inui SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel P. Bigas voor A. Arbilla SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel Exposito voor Recio SD Eibar
50' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Alvarez SD Eibar
62' Doelpunt Navalcarnero Doelpunt J. Esnaider met assist van M. Garcia Navalcarnero 2-1
63' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Quique SD Eibar
67' Gele kaart Navalcarnero Gele kaart voor J. Esnaider Navalcarnero
72' Wissel SD Eibar Wissel A. Pozo voor S. Cubero SD Eibar
74' Wissel Navalcarnero Wissel G. Saiz Ramirez voor F. Perez Navalcarnero
80' Doelpunt Navalcarnero Doelpunt J. Esnaider met assist van A. Alonso Navalcarnero 3-1
81' Wissel Navalcarnero Wissel A. Ramon voor D. Rodriguez Navalcarnero
81' Wissel Navalcarnero Wissel A. Alonso voor D. del Moral Navalcarnero
87' Wissel Navalcarnero Wissel V. Guerreiro voor J. Esnaider Navalcarnero
87' Wissel Navalcarnero Wissel M. Monteagudo voor M. Garcia Navalcarnero
Video hoogtepunten en samenvatting Navalcarnero - Eibar
Opstellingen Navalcarnero - Eibar
De opstellingen van Navalcarnero en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Navalcarnero gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Navalcarnero - Eibar

Navalcarnero en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Navalcarnero en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.