Nabeschouwing Sevilla - Valencia (3-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 27 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Sevilla het woensdag 27 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Valencia (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. de Jong, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. de Jong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee I. Rakitic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Sevilla gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Sevilla een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Valencia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. de Jong met assist van M. Acuna Sevilla 1-0
33' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. de Jong met assist van Suso Sevilla 2-0
38' Doelpunt Sevilla Doelpunt I. Rakitic Sevilla 3-0
53' Wissel Valencia Wissel G. Molina voor U. Racic Valencia
53' Wissel Valencia Wissel V. Esquerdo voor Gabriel Valencia
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Acuna Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor Suso Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel O. Idrissi voor J. Jordan Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor J. Navas Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel A. Vidal voor M. Acuna Sevilla
80' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Vidal Sevilla
85' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor L. de Jong Sevilla
90' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor K. Koindredi Valencia
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. El Haddadi Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Valencia
Opstellingen Sevilla - Valencia
De opstellingen van Sevilla en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Valencia

Sevilla en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 11 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sevilla als Valencia wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.