Nabeschouwing Almería - Villarreal (3-3) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 1 november 2018 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Almería het donderdag 1 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Villarreal (3-3)

De Copa Del Rey 2018/2019 wedstrijd tussen Almería en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. Chema Núñez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Almería vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Villarreal kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Santi Cazorla, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Fran Callejón kwam Villarreal in de 78e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat S. Chukwueze de 1-3 wist te scoren. In de 86e minuut kwam Almería weer dichterbij, nadat S. Gassama de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Almería. Het was S. Gassama die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Almería - Villarreal 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Almería Gele kaart voor Ángel Trujillo Almería
49' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
52' Wissel Almería Wissel S. Gassama voor P. Caballero Almería
52' Penalty Almería Penalty Chema Núñez Almería 1-0
54' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor Miguelón Llambrich Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor Dani Raba Villarreal
67' Doelpunt Villarreal Doelpunt Santi Cazorla Villarreal 1-1
69' Wissel Almería Wissel José Corpas voor Adri Castellano Almería
76' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor Santi Cazorla Villarreal
78' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt Fran Callejón Villarreal 1-2
81' Wissel Almería Wissel J. Arzura voor M. Abenza Almería
83' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van N. Sansone Villarreal 1-3
86' Doelpunt Almería Doelpunt S. Gassama Almería 2-3
91' Doelpunt Almería Doelpunt S. Gassama met assist van J. Narváez Almería 3-3
94' Gele kaart Almería Gele kaart voor Y. Eteki Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Villarreal
Opstellingen Almería - Villarreal
De opstellingen van Almería en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Villarreal

Almería en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almería en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.