Nabeschouwing Gernika - Unionistas de Salamanca (0-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Gernika het woensdag 1 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Unionistas de Salamanca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Urbieta in Gernika-Lumo.

Via de Gernika - Unionistas de Salamanca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gernika - Unionistas de Salamanca (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Gernika en Unionistas de Salamanca is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Morilla Turrión geëindigd in een 0-2 overwinning voor Unionistas de Salamanca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Unionistas de Salamanca kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door Héctor Nespral werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het Mario Losada die Unionistas de Salamanca op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Unionistas de Salamanca via een goal van Alfred Planas in de 73e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Unionistas de Salamanca.

LIVE Gernika - Unionistas de Salamanca 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gernika - Unionistas de Salamanca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Penalty gemist Unionistas de Salamanca Penalty gemist Héctor Nespral Unionistas de Salamanca
56' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Mario Losada voor Asier Teijeira Unionistas de Salamanca
56' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Jorge Rastrojo voor Álvaro Gómez Unionistas de Salamanca
60' Wissel Gernika Wissel Mikel Arzalluz voor Ibon Badiola Gernika
60' Wissel Gernika Wissel Josu Gallastegui voor Jon Arruabarrena Gernika
60' Wissel Gernika Wissel Mikel Zarrabeitia voor Xabier Garzón Gernika
68' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Erik Ruiz Unionistas de Salamanca
70' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt Mario Losada met assist van Alfred Planas Unionistas de Salamanca 0-1
73' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt Alfred Planas met assist van Jorge Rastrojo Unionistas de Salamanca 0-2
74' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Sergio Camus voor Erik Ruiz Unionistas de Salamanca
74' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Ewan Urain voor Slavy Unionistas de Salamanca
78' Wissel Gernika Wissel Jon Larrauri voor Jorge Bengoetxea Gernika
78' Wissel Gernika Wissel Asier Parra voor Mario Capelete Gernika
82' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Adri Gómez voor Héctor Nespral Unionistas de Salamanca
82' Gele kaart Gernika Gele kaart voor Jon Larrauri Gernika
83' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Adri Gómez Unionistas de Salamanca
Video hoogtepunten en samenvatting Gernika - Unionistas de Salamanca
Opstellingen Gernika - Unionistas de Salamanca
Voorbeschouwing Gernika - Unionistas de Salamanca

Gernika en Unionistas de Salamanca spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Morilla Turrión en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gernika en Unionistas de Salamanca elkaar treffen in de Copa Del Rey.