Nabeschouwing Real Madrid - Leganés (3-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 9 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Real Madrid het woensdag 9 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Leganés (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. Sergio Ramos maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Madrid vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Real Madrid vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Vázquez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Vinícius Júnior zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Real Madrid een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Madrid - Leganés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Gerard Gumbau Leganés
44' Penalty Real Madrid Penalty Sergio Ramos Real Madrid 1-0
46' Wissel Leganés Wissel J. Silva voor Gerard Gumbau Leganés
55' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
63' Wissel Leganés Wissel Eraso voor N. El Zhar Leganés
68' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas Vázquez met assist van Vinícius Júnior Real Madrid 2-0
71' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor Lucas Vázquez Real Madrid
77' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Vinícius Júnior met assist van Álvaro Odriozola Real Madrid 3-0
78' Wissel Leganés Wissel José Arnáiz voor Juanfran Leganés
78' Wissel Real Madrid Wissel Brahim Díaz voor Vinícius Júnior Real Madrid
83' Wissel Real Madrid Wissel Cristo González voor K. Benzema Real Madrid
84' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Valverde Real Madrid
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Leganés
Opstellingen Real Madrid - Leganés
De opstellingen van Real Madrid en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Leganés

Real Madrid en Leganés spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Leganés in de Copa Del Rey vond plaats op 24 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid als Leganés wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.