Nabeschouwing Sestao River - Athletic Club (0-4) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Sestao River het zaterdag 11 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Llanas in Sestao.

Via de Sestao River - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sestao River - Athletic Club (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Sestao River en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 0-4 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Villalibre, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Athletic Club vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Berchiche op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Athletic Club, waarmee A. Villalibre zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Athletic Club in de 91e minuut, nadat Y. Berchiche de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Athletic Club.

LIVE Sestao River - Athletic Club 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sestao River - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor A. Gago Sestao River
18' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor A. Villar Sestao River
27' Doelpunt Athletic Club Doelpunt A. Villalibre met assist van Y. Berchiche Athletic Club 0-1
34' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Y. Berchiche met assist van I. Martinez Athletic Club 0-2
62' Wissel Sestao River Wissel K. Vieites Blazquez voor A. Villar Sestao River
65' Wissel Athletic Club Wissel I. Muniain voor R. Garcia Athletic Club
66' Wissel Sestao River Wissel P. Coscolin voor I. De Eguino Sestao River
70' Doelpunt Athletic Club Doelpunt A. Villalibre Athletic Club 0-3
72' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor I. Williams Athletic Club
76' Wissel Sestao River Wissel X. Aranguren Bergara voor O. Martin Sestao River
79' Wissel Athletic Club Wissel U. Lopez voor Benat Athletic Club
91' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Y. Berchiche met assist van Lekue Athletic Club 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Sestao River - Athletic Club
Opstellingen Sestao River - Athletic Club
De opstellingen van Sestao River en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sestao River gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sestao River - Athletic Club

Sestao River en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sestao River en Athletic Club elkaar treffen in de Copa Del Rey.