Nabeschouwing Tudelano - Recreativo Huelva (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Tudelano het woensdag 1 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Ciudad de Tudela in Tudela.

Via de Tudelano - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tudelano - Recreativo Huelva (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Tudelano en Recreativo Huelva is onder leiding van scheidsrechter Sergio Usón Rosel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tudelano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Tudelano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 106e minuut door Iván Martínez, waarmee Tudelano met 1-0 de leiding nam. In de 124e minuut kreeg Abdel Rahim Alhassane Bonkan van Recreativo Huelva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Recreativo Huelva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 126e minuut moest Tudelano verder met een man minder nadat Mikel Serrano García een rode kaart had gekregen. Het lukte Recreativo Huelva in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 126e minuut werd Rubén Gálvez van Recreativo Huelva met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Recreativo Huelva het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 126e minuut werd Rubén Serrano van Recreativo Huelva met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Recreativo Huelva met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Sergio Usón Rosel af en was het Tudelano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Tudelano - Recreativo Huelva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tudelano - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Juan Villar Recreativo Huelva
29' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Luis Carbonell Tudelano
52' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Mikel Serrano García Tudelano
69' Wissel Recreativo Huelva Wissel Luis Alcalde voor Víctor Morillo Recreativo Huelva
81' Wissel Recreativo Huelva Wissel David Del Pozo voor Nacho Heras Recreativo Huelva
81' Wissel Recreativo Huelva Wissel Abdel Rahim Alhassane Bonkan voor Gorka Iturraspe Recreativo Huelva
81' Wissel Recreativo Huelva Wissel Caye Quintana voor Álex Santos Recreativo Huelva
84' Wissel Tudelano Wissel Iván Martínez voor Luis Carbonell Tudelano
86' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Dani Pinillos Recreativo Huelva
94' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Joel Rodríguez Tudelano
102' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Liberman Torres Recreativo Huelva
103' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Caye Quintana Recreativo Huelva
103' Wissel Recreativo Huelva Wissel Gianluca Simeone voor Joel Rodríguez Recreativo Huelva
104' Wissel Tudelano Wissel Sergio Diez Roldán voor Iago Díaz Tudelano
105' Wissel Recreativo Huelva Wissel Josiel Alberto Núñez Rivera voor Liberman Torres Recreativo Huelva
106' Doelpunt Tudelano Doelpunt Iván Martínez Tudelano 1-0
109' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Borja Vicent Tudelano
111' Wissel Tudelano Wissel Mikel Santamaría voor Pol Prats Tudelano
116' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Abdel Rahim Alhassane Bonkan Recreativo Huelva
116' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Alejandro Gálvez Recreativo Huelva
121' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Garcia Serrano M. Tudelano
121' Wissel Tudelano Wissel Dani Santigosa voor Antonio Otegui Tudelano
124' Tweede gele kaart Recreativo Huelva Tweede gele kaart voor Abdel Rahim Alhassane Bonkan Recreativo Huelva
121' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Antonio Otegui Tudelano
126' Rode kaart Tudelano Rode kaart voor Mikel Serrano García Tudelano
126' Rode kaart Recreativo Huelva Rode kaart voor Rubén Gálvez Recreativo Huelva
126' Rode kaart Recreativo Huelva Rode kaart voor Rubén Serrano Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Tudelano - Recreativo Huelva
Opstellingen Tudelano - Recreativo Huelva
Voorbeschouwing Tudelano - Recreativo Huelva

Tudelano en Recreativo Huelva spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergio Usón Rosel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tudelano en Recreativo Huelva elkaar treffen in de Copa Del Rey.