Nabeschouwing Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón (2-0) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Unionistas de Salamanca het woensdag 6 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Pistas del Helmántico in Salamanca.

Via de Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Unionistas de Salamanca en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-0 overwinning voor Unionistas de Salamanca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Alfred Planas, waarmee Unionistas de Salamanca met 1-0 de leiding nam. In de 16e minuut moest Daniel Ponz Folch van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Adrián Cordero Vega een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Unionistas de Salamanca verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Unionistas de Salamanca via een goal van Sergio Camus in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Unionistas de Salamanca.

LIVE Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt Alfred Planas Unionistas de Salamanca 1-0
15' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Jordan Carrillo Rodríguez Sporting Gijón
16' Rode kaart Unionistas de Salamanca Rode kaart voor Daniel Ponz Folch Unionistas de Salamanca
29' Wissel Sporting Gijón Wissel Esteban Lozano voor Ignacio Jeraldino Sporting Gijón
46' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Erik Ruiz voor Ramiro Mayor Unionistas de Salamanca
46' Wissel Sporting Gijón Wissel Uros Djurdjevic voor Ignacio Martín Sporting Gijón
46' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Adri Gómez voor Jordi Tur Unionistas de Salamanca
48' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Sergio Camus Unionistas de Salamanca
53' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt Sergio Camus Unionistas de Salamanca 2-0
56' Wissel Sporting Gijón Wissel Gaspar Campos voor Jordan Carrillo Rodríguez Sporting Gijón
56' Wissel Sporting Gijón Wissel Guille Rosas voor Enol Coto Sporting Gijón
64' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Jorge Rastrojo voor Alfred Planas Unionistas de Salamanca
64' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Juan Serrano voor Slavy Unionistas de Salamanca
73' Wissel Sporting Gijón Wissel Juan Otero voor Haissem Hassan Sporting Gijón
80' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Ekaitz Jiménez voor Ewan Urain Unionistas de Salamanca
84' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Juan Serrano Unionistas de Salamanca
91' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Esteban Lozano Sporting Gijón
94' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pablo Insua Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón
Opstellingen Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón
De opstellingen van Unionistas de Salamanca en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Unionistas de Salamanca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Unionistas de Salamanca - Sporting Gijón

Unionistas de Salamanca en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Unionistas de Salamanca en Sporting Gijón elkaar treffen in de Copa Del Rey.