Nabeschouwing Crotone - Brescia (2-2) || Coppa Italia 2021/2022

Maandag 16 augustus 2021 - 17:45 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Crotone het maandag 16 augustus 2021 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Brescia (2-2)

Het Coppa Italia duel tussen Crotone en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 2-2 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Vulić, waarmee Crotone met 1-0 de leiding nam. Brescia kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. van de Looi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette R. Bajić zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brescia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Mulattieri de 2-2 maakte voor Crotone. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 121e minuut werd M. Pajač van Brescia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Crotone met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 winst voor Crotone.

LIVE Crotone - Brescia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Bisoli Brescia
26' Doelpunt Crotone Doelpunt M. Vulić met assist van G. Borello Crotone 1-0
47' Gele kaart Crotone Gele kaart voor G. Borello Crotone
46' Doelpunt Brescia Doelpunt T. van de Looi met assist van R. Bajić Brescia 1-1
50' Wissel Brescia Wissel J. Joronen voor S. Perilli Brescia
67' Doelpunt Brescia Doelpunt R. Bajić met assist van D. Bisoli Brescia 1-2
70' Gele kaart Brescia Gele kaart voor T. van de Looi Brescia
76' Doelpunt Crotone Doelpunt S. Mulattieri met assist van G. Borello Crotone 2-2
78' Wissel Brescia Wissel S. Moreo voor F. Ayé Brescia
78' Wissel Crotone Wissel M. Juwara voor S. Mulattieri Crotone
78' Wissel Brescia Wissel N. Špalek voor D. Bisoli Brescia
86' Wissel Brescia Wissel E. Ndoj voor F. Jagiełło Brescia
87' Wissel Crotone Wissel V. Mogoș voor D. Mondonico Crotone
89' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Cistana Brescia
92' Gele kaart Brescia Gele kaart voor N. Špalek Brescia
98' Wissel Crotone Wissel G. Bruzzaniti voor I. Nedelcearu Crotone
105' Wissel Brescia Wissel L. Andreoli voor T. van de Looi Brescia
114' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Juwara Crotone
116' Wissel Crotone Wissel A. Maesano voor G. Borello Crotone
117' Gele kaart Crotone Gele kaart voor S. Visentin Crotone
121' Rode kaart Brescia Rode kaart voor M. Pajač Brescia
1' Penalty gescoord in shootout Brescia Penalty gescoord in shootout R. Bajić Brescia 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Crotone Penalty gescoord in shootout S. Molina Crotone 1-1
2' Penalty gemist in shootout Brescia Penalty gemist in shootout S. Moreo Brescia 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Crotone Penalty gescoord in shootout Ahmed Benali Crotone 2-1
3' Penalty gemist in shootout Brescia Penalty gemist in shootout E. Ndoj Brescia 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Crotone Penalty gescoord in shootout V. Mogoș Crotone 3-1
4' Penalty gescoord in shootout Brescia Penalty gescoord in shootout N. Špalek Brescia 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Crotone Penalty gescoord in shootout M. Vulić Crotone 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Brescia
Opstellingen Crotone - Brescia
De opstellingen van Crotone en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.