Nabeschouwing Atalanta - Pescara (3-0) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Atalanta het woensdag 30 november 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Pescara (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Pescara is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Raimondi. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Atalanta dat via A. Grassi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Pešić dacht na 93 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Atalanta - Pescara 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Atalanta Doelpunt C. Raimondi Atalanta
24' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor A. Mitriță Pescara
28' Gele kaart Pescara Gele kaart voor B. Cristante Pescara
29' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Grassi met assist van A. Pešić Atalanta
38' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Bruno Pescara
46' Wissel Atalanta Wissel E. Latte Lath voor C. Capone Atalanta
46' Wissel Pescara Wissel F. Zampano voor V. Verre Pescara
59' Wissel Pescara Wissel L. Memushaj voor R. Murić Pescara
61' Wissel Atalanta Wissel A. Masiello voor R. Freuler Atalanta
73' Wissel Atalanta Wissel G. Migliaccio voor A. Grassi Atalanta
76' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Raimondi Atalanta
78' Gele kaart Pescara Gele kaart voor D. Župarić Pescara
93' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Pešić met assist van M. DAlessandro Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Pescara
Opstellingen Atalanta - Pescara

Voorbeschouwing Atalanta - Pescara

Atalanta en Pescara spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Pescara in de Coppa Italia vond plaats op 22 augustus 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.