Nabeschouwing Fiorentina - Chievo (1-0) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 11 januari 2017 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Fiorentina het woensdag 11 januari 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Chievo (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Chievo is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor I. Radovanović van Chievo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 48e minuut het veld moest verlaten. In de 71e minuut moest M. Zárate van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Fiorentina verder met een speler minder. F. Bernardeschi dacht na 93 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Chievo
1
0
LIVE Fiorentina - Chievo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
36' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
48' Tweede gele kaart Chievo Tweede gele kaart voor I. Radovanović Chievo
46' Wissel Chievo Wissel A. Gamberini voor A. Floro Flores Chievo
52' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Tomović Fiorentina
61' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Vecino Fiorentina
64' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Badelj Fiorentina
65' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Kalinić Fiorentina
71' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor M. Zárate Fiorentina
78' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristóforo voor M. Badelj Fiorentina
78' Wissel Fiorentina Wissel J. Iličić voor M. Olivera Fiorentina
78' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor R. Inglese Chievo
82' Wissel Chievo Wissel V. Birsa voor L. Castro Chievo
88' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Gobbi Chievo
93' Penalty Fiorentina Penalty F. Bernardeschi Fiorentina
92' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Sorrentino Chievo
90' Wissel Fiorentina Wissel Borja Valero voor F. Chiesa Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Chievo
Opstellingen Fiorentina - Chievo

Voorbeschouwing Fiorentina - Chievo

Fiorentina en Chievo spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Chievo in de Coppa Italia vond plaats op 8 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.