Nabeschouwing De Graafschap - FC Dordrecht (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt De Graafschap het vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - FC Dordrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen De Graafschap en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. De Graafschap kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Hendriks. FC Dordrecht kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Donkor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette J. Donkor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Dordrecht de leiding in de wedstrijd nam.

S. Hendriks zette De Graafschap even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Joey Kooij toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE De Graafschap - FC Dordrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt De Graafschap Doelpunt S. Hendriks met assist van M. Kaandorp De Graafschap 1-0
30' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor E. Zehir FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor Pascu FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel J. van den Avert voor M. Savastano FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Donkor voor J. Schuurman FC Dordrecht
60' Wissel De Graafschap Wissel R. Dekker voor R. Baas De Graafschap
67' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Donkor met assist van S. Meijer FC Dordrecht 1-1
74' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor M. Kaandorp De Graafschap
75' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Donkor met assist van R. Mannes FC Dordrecht 1-2
77' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor J. Opoku De Graafschap
77' Wissel De Graafschap Wissel D. Verbeek voor G. Korte De Graafschap
77' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor C. Conteh FC Dordrecht
89' Wissel FC Dordrecht Wissel A. Miceli voor M. Suray FC Dordrecht
90' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Donkor FC Dordrecht
95' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Mannes FC Dordrecht
96' Penalty De Graafschap Penalty S. Hendriks De Graafschap 2-2
97' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. NDiaye FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Dordrecht
Opstellingen De Graafschap - FC Dordrecht
De opstellingen van De Graafschap en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.