Nabeschouwing Alashkert - Sutjeska (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 17:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Alashkert het donderdag 2 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sutjeska. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - Sutjeska live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Sutjeska (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Alashkert en Sutjeska geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Alashkert en Sutjeska gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ivaylo Stoyanov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alashkert - Sutjeska
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
133
110
Gevaarlijke aanvallen
71
74
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Alashkert - Sutjeska 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Sutjeska teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Wissel Sutjeska Wissel V. Bubanja voor M. Ćetković Sutjeska
65' Wissel Sutjeska Wissel Ž. Grbović voor V. Vuković Sutjeska
66' Wissel Alashkert Wissel D. Stojković voor E. Hovhannisyan Alashkert
70' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor N. Nedić Sutjeska
77' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor S. Denković Sutjeska
79' Wissel Alashkert Wissel E. Manucharyan voor U. Nenadović Alashkert
84' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor D. Stojković Alashkert
84' Wissel Sutjeska Wissel Š. Kordić voor N. Nedić Sutjeska
87' Wissel Alashkert Wissel A. Simonyan voor M. Zeljković Alashkert
89' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor Š. Kordić Sutjeska
95' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor O. Čančarević Alashkert
96' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor S. Cicmil Sutjeska
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - Sutjeska
Opstellingen Alashkert - Sutjeska
De opstellingen van Alashkert en Sutjeska zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sutjeska zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Sutjeska
# Speler Pos.
31 Suad Ličina K
30 Marko Vučić V
29 Miloš Vučić V
21 Vladan Bubanja M
22 Aleksa Marušić M
8 Žarko Grbović A
32 Šaleta Kordić A
Voorbeschouwing Alashkert - Sutjeska

Alashkert en Sutjeska spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivaylo Stoyanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alashkert en Sutjeska in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alashkert. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Alashkert favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sutjeska slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alashkert 1
Winst Sutjeska 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alashkert - Sutjeska Opstelling Alashkert Opstelling Sutjeska Live Alashkert - Sutjeska Live Alashkert - Sutjeska kijken Alashkert - Sutjeska kijken Live Alashkert - Sutjeska stream Alashkert - Sutjeska Fox Sports Nabeschouwing Alashkert - Sutjeska Uitslag Alashkert - Sutjeska Statistieken Alashkert - Sutjeska Europa League 2018/2019 Alashkert - Sutjeska wedden Alashkert - Sutjeska gokken Alashkert - Sutjeska Unibet