Nabeschouwing APOEL - Hapoel Be'er Sheva (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt APOEL het donderdag 16 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Hapoel Be'er Sheva (3-1)

Het Europa League duel tussen APOEL en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 3-1 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door E. Ben Basat, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 0-1 de leiding nam. APOEL kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Caju, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Lucas Souza zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee APOEL de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 95e minuut scoorde APOEL via J. Ogu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mattias Gestranius, waardoor APOEL een 3-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE APOEL - Hapoel Be'er Sheva 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Ben Basat met assist van S. Scheimann Hapoel Be'er Sheva 0-1
38' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor E. Ben Basat Hapoel Be'er Sheva
41' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor S. Scheimann Hapoel Be'er Sheva
50' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor B. Bitton Hapoel Be'er Sheva
47' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor H. Ezra Hapoel Be'er Sheva
59' Gele kaart APOEL Gele kaart voor T. De Vincenti APOEL
64' Doelpunt APOEL Doelpunt Caju met assist van Nsue APOEL 1-1
67' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel H. Maman voor D. Einbinder Hapoel Be'er Sheva
70' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
76' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor H. Ezra Hapoel Be'er Sheva
76' Wissel APOEL Wissel S. Gentsoglou voor G. Zahid APOEL
79' Doelpunt APOEL Doelpunt Lucas Souza met assist van T. De Vincenti APOEL 2-1
81' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor B. Sahar Hapoel Be'er Sheva
82' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Melikson voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
83' Wissel APOEL Wissel Z. Milanov voor Moussa Al Tamari APOEL
89' Wissel APOEL Wissel N. Ioannou voor R. Sallai APOEL
93' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Lucas Souza Caju Hapoel Be'er Sheva 3-1
95' Doelpunt APOEL Doelpunt J. Ogu APOEL
95' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor N. Ioannou Hapoel Be'er Sheva
96' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Ohayon APOEL
97' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen APOEL - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van APOEL en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.