Nabeschouwing Apollon - Eintracht Frankfurt (2-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Apollon het donderdag 8 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Tsirion Athlítiko Kentro in Limassol.

Via de Apollon - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Eintracht Frankfurt (2-3)

Het Europa League duel tussen Apollon en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 2-3 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Jović, waarmee Eintracht Frankfurt met 0-1 de leiding nam. Eintracht Frankfurt vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Haller op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Eintracht Frankfurt, waarmee M. Gaćinović zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed E. Zelaya iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Apollon werd verkleind tot 1-3. In de 81e minuut moest Eintracht Frankfurt verder met een man minder, nadat M. Stendera een tweede gele kaart kreeg. In de 94e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Apollon speler E. Zelaya.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Eintracht Frankfurt.

LIVE Apollon - Eintracht Frankfurt 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt L. Jović met assist van J. Willems Eintracht Frankfurt 0-1
37' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Stendera Eintracht Frankfurt
46' Wissel Apollon Wissel E. Zelaya voor A. Maglica Apollon
55' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt S. Haller met assist van M. Gaćinović Eintracht Frankfurt 0-2
58' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt M. Gaćinović Eintracht Frankfurt 0-3
60' Wissel Apollon Wissel João Pedro voor G. Vasiliou Apollon
66' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Rebić voor S. Haller Eintracht Frankfurt
67' Wissel Apollon Wissel D. Faupala voor A. Schembri Apollon
70' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor O. NDicka Eintracht Frankfurt
71' Doelpunt Apollon Doelpunt E. Zelaya met assist van João Pedro Apollon 1-3
77' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. de Guzmán voor G. Fernandes Eintracht Frankfurt
81' Tweede gele kaart Eintracht Frankfurt Tweede gele kaart voor M. Stendera Eintracht Frankfurt
85' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel N. Müller voor L. Jović Eintracht Frankfurt
86' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor J. Willems Eintracht Frankfurt
93' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor A. Rebić Eintracht Frankfurt
94' Penalty Apollon Penalty E. Zelaya Apollon 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Apollon - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Apollon - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Apollon en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.