Nabeschouwing Besiktas - Malmo FF (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Besiktas het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Malmo FF (0-1)

Het Europa League duel tussen Besiktas en Malmo FF is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 0-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Antonsson, waarmee Malmö FF met 0-1 de leiding nam. In de 65e minuut moest Ricardo Quaresma van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luca Banti een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Beşiktaş verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Malmo FF uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Besiktas - Malmo FF 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Antonsson met assist van M. Rosenberg Malmö FF 0-1
55' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor B. Safari Malmö FF
60' Wissel Beşiktaş Wissel G. Töre voor O. Özyakup Beşiktaş
61' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
65' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
72' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor Vágner Love Beşiktaş
75' Wissel Malmö FF Wissel Anders Christiansen voor A. Traustason Malmö FF
78' Wissel Beşiktaş Wissel F. Aksoy voor M. Pektemek Beşiktaş
80' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor S. Rieks Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Malmo FF
Opstellingen Besiktas - Malmo FF
De opstellingen van Besiktas en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - Malmo FF

Besiktas en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Malmo FF in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Malmo FF favoriet. 2 keer wist de ploeg van Besiktas te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Besiktas. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Besiktas 1
Winst Malmo FF 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 2e positie staat, terwijl we Malmo FF terugvinden op de 3e plaats.