Nabeschouwing Dinamo Brest - Apollon (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Dinamo Brest het donderdag 16 augustus 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen DASK Brestski in Brest.

Via de Dinamo Brest - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Brest - Apollon (1-0)

Het Europa League duel tussen Dinamo Brest en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Martin Strömbergsson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dinamo Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door P. Nekhajchik, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Dinamo Brest dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Strömbergsson, waardoor Dinamo Brest de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Dinamo Brest - Apollon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Brest - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Apollon Wissel S. Marković voor F. Papoulis Apollon
61' Gele kaart Apollon Gele kaart voor V. Roberge Apollon
64' Wissel Apollon Wissel A. Maglica voor E. Zelaya Apollon
64' Wissel Brest Wissel O. Khoblenko voor Nivaldo Brest
70' Wissel Apollon Wissel M. Carayol voor E. Sachetti Apollon
73' Gele kaart Apollon Gele kaart voor A. Maglica Apollon
76' Wissel Brest Wissel S. Krivets voor Ž. Filipović Brest
84' Wissel Brest Wissel P. Sedko voor P. Savitskiy Brest
86' Doelpunt Brest Doelpunt P. Nekhajchik met assist van O. Khoblenko Brest 1-0
95' Gele kaart Brest Gele kaart voor G. Kargas Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Brest - Apollon
Opstellingen Dinamo Brest - Apollon

Voorbeschouwing Dinamo Brest - Apollon

Dinamo Brest en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Strömbergsson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Brest en Apollon in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Apollon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Apollon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Brest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Brest. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.