Nabeschouwing F91 Dudelange - Legia Warszawa (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt F91 Dudelange het donderdag 16 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de F91 Dudelange - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Legia Warszawa (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen F91 Dudelange en Legia Warszawa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Stumpf, waarmee F91 Dudelange met 1-0 de leiding nam. F91 Dudelange vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Stélvio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Legia Warszawa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Kanté.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Legia Warszawa nadat J. Kanté in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE F91 Dudelange - Legia Warszawa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt P. Stumpf met assist van D. Turpel F91 Dudelange 1-0
17' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt Stélvio met assist van D. Turpel F91 Dudelange 2-0
33' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt J. Kanté met assist van M. Kucharczyk Legia Warszawa 2-1
35' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor K. Malget F91 Dudelange
41' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor M. Kruska Legia Warszawa
46' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor S. Szymański C. Philipps F91 Dudelange
63' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor J. Kanté Legia Warszawa
69' Wissel Legia Warszawa Wissel K. Hämäläinen voor D. Nagy Legia Warszawa
74' Wissel F91 Dudelange Wissel M. Biševac voor P. Stumpf F91 Dudelange
77' Wissel Legia Warszawa Wissel Eduardo da Silva voor K. Mączyński Legia Warszawa
79' Wissel F91 Dudelange Wissel B. Mélisse voor M. Kruska F91 Dudelange
81' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor E. Jordanov F91 Dudelange
86' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt J. Kanté Legia Warszawa 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Legia Warszawa
Opstellingen F91 Dudelange - Legia Warszawa
De opstellingen van F91 Dudelange en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.