Nabeschouwing Fenerbahçe - Zenit (1-0) || Europa League 2018/2019

Dinsdag 12 februari 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Fenerbahçe het dinsdag 12 februari 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Fenerbahçe - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Zenit (1-0)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door I. Slimani, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Zenit kreeg via R. Mak in de 44e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Ruddy Buquet de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Zenit 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitskiy Zenit
14' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Isla Fenerbahçe
21' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt I. Slimani Fenerbahçe 1-0
31' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
40' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Anyukov Zenit
44' Penalty gemist Zenit Penalty gemist R. Mak Zenit
61' Wissel Zenit Wissel I. Smolnikov voor E. Nabiullin Zenit
68' Gele kaart Zenit Gele kaart voor R. Mak Zenit
72' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor E. Elmas Fenerbahçe
74' Wissel Zenit Wissel S. Azmoun voor S. Driussi Zenit
84' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor V. Moses Fenerbahçe
85' Wissel Zenit Wissel C. Marchisio voor R. Mak Zenit
92' Wissel Fenerbahçe Wissel R. Neustädter voor M. Valbuena Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Zenit
Opstellingen Fenerbahçe - Zenit
De opstellingen van Fenerbahçe en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.