Nabeschouwing Glenavon - Molde (2-1) || Europa League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Glenavon het woensdag 11 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Mourneview Park in Lurgan.

Via de Glenavon - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Glenavon - Molde (2-1)

Het Europa League duel tussen Glenavon en Molde is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Glenavon. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door E. Hestad, waarmee Molde met 0-1 de leiding nam. Glenavon kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Marshall, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette J. Daniels zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Glenavon de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Molde kreeg een penalty toegewezen in de 86e minuut, die werd genomen door F. Aursnes. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen, waardoor Glenavon een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Glenavon - Molde 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Glenavon - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad met assist van P. Strand Molde 0-1
37' Doelpunt Glenavon Doelpunt R. Marshall met assist van A. Hall Glenavon 1-1
51' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor N. Grace Glenavon
60' Doelpunt Glenavon Doelpunt J. Daniels met assist van R. Marshall Glenavon 2-1
60' Wissel Molde Wissel D. Chima voor E. Hussain Molde
70' Wissel Molde Wissel F. Brustad voor P. Strand Molde
72' Gele kaart Molde Gele kaart voor R. Gabrielsen Molde
72' Wissel Glenavon Wissel R. Norton voor S. Donnelly Glenavon
81' Wissel Molde Wissel T. Svendsen voor E. Håland Molde
86' Penalty gemist Molde Penalty gemist F. Aursnes Molde
89' Gele kaart Molde Gele kaart voor D. Chima Molde
89' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor A. Doyle Glenavon
92' Wissel Glenavon Wissel D. King voor S. Murray Glenavon
95' Wissel Glenavon Wissel J. Jenkins voor J. Daniels Glenavon
95' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor J. Jenkins Glenavon
Video hoogtepunten en samenvatting Glenavon - Molde
Opstellingen Glenavon - Molde

Voorbeschouwing Glenavon - Molde

Glenavon en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Glenavon en Molde elkaar treffen in de Europa League.