Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange (5-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange (5-1)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 5-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door V. Torosidis, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Fortounis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee L. Christodoulopoulos zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Olympiakos Piraeus geen gas terug, waardoor in de 36e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Fortounis. Na 69 minuten wist F91 Dudelange eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van D. Sinani bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 71e minuut en kwam op naam te staan van Olympiakos Piraeus speler Alan, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Petr Ardeleanu en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt V. Torosidis met assist van M. Camara Olympiakos Piraeus 1-0
15' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt K. Fortounis Olympiakos Piraeus 2-0
26' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Christodoulopoulos met assist van K. Fortounis Olympiakos Piraeus 3-0
28' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor D. Turpel F91 Dudelange
34' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel I. Fetfatzidis voor Matías Nahuel Olympiakos Piraeus
36' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt K. Fortounis met assist van Daniel Podence Olympiakos Piraeus 4-0
48' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor V. Torosidis Olympiakos Piraeus
49' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor T. Schnell F91 Dudelange
57' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Alan voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
61' Wissel F91 Dudelange Wissel L. Jensen voor M. Kruska F91 Dudelange
62' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. Touré voor B. Natcho Olympiakos Piraeus
69' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Sinani F91 Dudelange 4-1
71' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Alan met assist van I. Fetfatzidis Olympiakos Piraeus 5-1
74' Wissel F91 Dudelange Wissel N. Perez voor D. Turpel F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange
Opstellingen Olympiakos Piraeus - F91 Dudelange
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.