Nabeschouwing Rangers - Maribor (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Rangers het donderdag 9 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Maribor (3-1)

Het Europa League duel tussen Rangers en Maribor is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Maribor kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Bajde, die daarmee de stand op 1-1 zette. S. Ivković dacht na 50 minuten te scoren voor Rangers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Rangers via M. Šuler, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roei Reinshreiber, waardoor Rangers een 3-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Maribor
Goals
3
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
11
6
Aanvallen
70
51
Gevaarlijke aanvallen
49
35
Corners
7
4
Wissels
3
2
LIVE Rangers - Maribor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos Rangers 1-0
21' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Flanagan Rangers
40' Doelpunt Maribor Doelpunt G. Bajde met assist van A. Derviševič Maribor 1-1
50' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Ivković Rangers
50' Gele kaart Maribor Gele kaart voor J. Tavernier Maribor 2-1
62' Wissel Maribor Wissel J. Mešanović voor G. Bajde Maribor
70' Gele kaart Rangers Gele kaart voor O. Ejaria Rangers
78' Wissel Rangers Wissel J. Murphy voor O. Ejaria Rangers
79' Wissel Maribor Wissel D. Vršič voor Marcos Tavares Maribor
85' Doelpunt Rangers Doelpunt M. Šuler Rangers
86' Doelpunt Rangers Doelpunt L. Coulibaly met assist van J. Murphy Rangers 3-1
87' Wissel Rangers Wissel Robby McCrorie voor R. Kent Rangers
88' Wissel Rangers Wissel U. Sadiq voor A. Morelos Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Maribor
Opstellingen Rangers - Maribor
De opstellingen van Rangers en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Maribor
# Speler Pos.
13 Kenan Pirić K
32 Luka Uskoković V
10 Dino Hotič M
12 Dare Vršič M
8 Alexandru Crețu M
27 Jasmin Mešanović A
29 Jan Mlakar A
Voorbeschouwing Rangers - Maribor

Rangers en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roei Reinshreiber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Maribor in de Europa League vond plaats op 25 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Maribor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rangers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rangers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 0
Winst Maribor 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rangers - Maribor Opstelling Rangers Opstelling Maribor Live Rangers - Maribor Live Rangers - Maribor kijken Rangers - Maribor kijken Live Rangers - Maribor stream Rangers - Maribor Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Maribor Uitslag Rangers - Maribor Statistieken Rangers - Maribor Europa League 2018/2019 Rangers - Maribor wedden Rangers - Maribor gokken Rangers - Maribor Unibet