Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Häcken (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 18:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Red Bull Leipzig het donderdag 26 juli 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Häcken. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Häcken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Häcken (4-0)

Het Europa League duel tussen Red Bull Leipzig en Häcken is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 4-0 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Bruma, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matheus Cunha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van RB Leipzig, waarmee K. Kampl zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 81e minuut moest RB Leipzig verder met een man minder, nadat S. Ilsanker een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam RB Leipzig geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Augustin.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Red Bull Leipzig.

LIVE Red Bull Leipzig - Häcken 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Häcken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor W. Orban RB Leipzig
11' Gele kaart Häcken Gele kaart voor R. Lindgren Häcken
29' Gele kaart Häcken Gele kaart voor E. Friberg Häcken
33' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Mervan Çelik Häcken
34' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor S. Ilsanker RB Leipzig
35' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Bruma met assist van S. Ilsanker RB Leipzig 1-0
39' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Matheus Cunha RB Leipzig 2-0
47' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Saracchi RB Leipzig
46' Wissel Häcken Wissel N. Mohammed voor D. Irandust Häcken
50' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt K. Kampl met assist van J. Augustin RB Leipzig 3-0
68' Wissel RB Leipzig Wissel N. Mukiele voor M. Saracchi RB Leipzig
71' Wissel Häcken Wissel V. Lundberg voor Mervan Çelik Häcken
78' Gele kaart Häcken Gele kaart voor Alhassan Kamara Häcken
79' Gele kaart Häcken Gele kaart voor V. Lundberg Häcken
79' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor D. Demme RB Leipzig
81' Tweede gele kaart RB Leipzig Tweede gele kaart voor S. Ilsanker RB Leipzig
83' Wissel Häcken Wissel G. Berggren voor A. Faltsetas Häcken
84' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt J. Augustin met assist van Matheus Cunha RB Leipzig 4-0
85' Wissel RB Leipzig Wissel N. Stierlin voor Bruma RB Leipzig
89' Wissel RB Leipzig Wissel F. Hartmann voor Matheus Cunha RB Leipzig
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Häcken
Opstellingen Red Bull Leipzig - Häcken
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Häcken zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Häcken zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.