Nabeschouwing Sevilla - Žalgiris (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 21:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sevilla het donderdag 9 augustus 2018 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Žalgiris (1-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Bojan Pandzic geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door É. Banega, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Žalgiris 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Sevilla Doelpunt É. Banega Sevilla 1-0
59' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor M. Mbodj Žalgiris
59' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Pejiño Sevilla
64' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor T. Šimkovič Žalgiris
74' Wissel Žalgiris Wissel S. Nyuiadzi voor S. Mikoliūnas Žalgiris
74' Wissel Sevilla Wissel Ganso voor É. Banega Sevilla
74' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor Nolito Sevilla
76' Wissel Žalgiris Wissel D. Šimkus voor J. Manzorro Žalgiris
89' Wissel Žalgiris Wissel V. Filipov voor L. Antal Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Žalgiris
Opstellingen Sevilla - Žalgiris
De opstellingen van Sevilla en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Žalgiris

Sevilla en Žalgiris spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bojan Pandzic en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Žalgiris elkaar treffen in de Europa League.