Nabeschouwing Slavia Sofia - Ilves (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Slavia Sofia het donderdag 19 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ilves. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Slavia Sofia - Ilves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Sofia - Ilves (2-1)

Het Europa League duel tussen Slavia Sofia en Ilves is onder leiding van scheidsrechter Nenad Đokić geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slavia Sofia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door G. Ivanov, waarmee Slavia Sofia met 1-0 de leiding nam. Ilves kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Noubissi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette G. Ivanov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slavia Sofia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nenad Đokić, waardoor Slavia Sofia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slavia Sofia - Ilves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Sofia - Ilves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor G. Ivanov Slavia Sofia
36' Doelpunt Slavia Sofia Doelpunt G. Ivanov met assist van M. Angelov Slavia Sofia 1-0
55' Doelpunt Ilves Doelpunt M. Noubissi met assist van L. Ala-Myllymäki Ilves 1-1
56' Doelpunt Slavia Sofia Doelpunt G. Ivanov Slavia Sofia 2-1
62' Wissel Ilves Wissel I. Järvinen voor T. Miettunen Ilves
67' Wissel Slavia Sofia Wissel S. Shokolarov voor G. Yomov Slavia Sofia
69' Wissel Ilves Wissel S. Haarala voor E. Tamminen Ilves
70' Gele kaart Ilves Gele kaart voor I. Järvinen Ilves
76' Wissel Ilves Wissel T. Kazi voor J. Tanska Ilves
84' Wissel Slavia Sofia Wissel V. Uzunov voor M. Tsvetanov Slavia Sofia
89' Gele kaart Ilves Gele kaart voor D. Tomas Ilves
90' Gele kaart Ilves Gele kaart voor I. Thiaw Ilves
90' Gele kaart Ilves Gele kaart voor M. Noubissi Ilves
92' Gele kaart Ilves Gele kaart voor L. Ala-Myllymäki Ilves
92' Wissel Slavia Sofia Wissel F. Krastev voor G. Ivanov Slavia Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Sofia - Ilves
Opstellingen Slavia Sofia - Ilves
De opstellingen van Slavia Sofia en Ilves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Sofia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ilves zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Slavia Sofia - Ilves

Slavia Sofia en Ilves spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nenad Đokić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slavia Sofia en Ilves in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slavia Sofia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slavia Sofia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ilves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.