Nabeschouwing Standard Luik - Sevilla (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 29 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Standard Luik het donderdag 29 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Sevilla (1-0)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door M. Djenepo, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. In de 68e minuut kreeg Pablo Sarabia van Sevilla voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sevilla de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Standard Luik uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Standard Luik - Sevilla 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
39' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Roque Mesa Sevilla
43' Wissel Standard Liège Wissel R. Marin voor P. MPoku Standard Liège
47' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Luyindama Standard Liège
52' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor Aleix Vidal Sevilla
55' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
60' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Djenepo Standard Liège
62' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Djenepo met assist van M. Carcela Standard Liège 1-0
63' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
65' Wissel Standard Liège Wissel Orlando Sá voor R. Emond Standard Liège
68' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
72' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Orlando Sá Standard Liège
76' Wissel Sevilla Wissel André Silva voor F. Vázquez Sevilla
85' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Guilherme Arana Sevilla
85' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor M. Carcela Standard Liège
95' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor G. Ochoa Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Sevilla
Opstellingen Standard Luik - Sevilla
De opstellingen van Standard Luik en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.