Nabeschouwing Trenčín - Górnik Zabrze (4-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 17:30 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Trenčín het donderdag 2 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Górnik Zabrze. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión Spartak Myjava in Myjava.

Via de Trenčín - Górnik Zabrze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trenčín - Górnik Zabrze (4-1)

Het Europa League duel tussen Trenčín en Górnik Zabrze is onder leiding van scheidsrechter Ola Hobber Nilsen geëindigd in een 4-1 overwinning voor Trenčín. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Lawrence, waarmee Trenčín met 1-0 de leiding nam. Trenčín vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Čataković op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Trenčín, waarmee P. Azango zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 60 minuten deed Angulo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Górnik Zabrze werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist H. Čataković namens Trenčín de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ola Hobber Nilsen bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Trenčín.

Wedstrijdstatistieken Trenčín - Górnik Zabrze
Goals
4
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
11
1
Aanvallen
65
57
Gevaarlijke aanvallen
54
34
Corners
6
3
Wissels
2
3
LIVE Trenčín - Górnik Zabrze 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trenčín - Górnik Zabrze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Trenčín Doelpunt J. Lawrence met assist van J. Sleegers Trenčín 1-0
20' Doelpunt Trenčín Doelpunt H. Čataković met assist van P. Azango Trenčín 2-0
23' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. El Mahdioui Trenčín
46' Wissel Górnik Zabrze Wissel K. Nowak voor M. Urynowicz Górnik Zabrze
46' Wissel Górnik Zabrze Wissel D. Smuga voor D. Liszka Górnik Zabrze
51' Gele kaart Górnik Zabrze Gele kaart voor S. Matuszek Górnik Zabrze
59' Doelpunt Trenčín Doelpunt P. Azango met assist van A. Mance Trenčín 3-0
60' Doelpunt Górnik Zabrze Doelpunt Angulo met assist van K. Nowak Górnik Zabrze 3-1
73' Wissel Górnik Zabrze Wissel A. Ryczkowski voor Jesús Jiménez Górnik Zabrze
90' Doelpunt Trenčín Doelpunt H. Čataković Trenčín 4-1
91' Wissel Trenčín Wissel P. van Arnhem voor A. El Mahdioui Trenčín
91' Wissel Trenčín Wissel E. Umeh voor A. Mance Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Trenčín - Górnik Zabrze
Opstellingen Trenčín - Górnik Zabrze
De opstellingen van Trenčín en Górnik Zabrze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trenčín gaat aantreden in een 4-1-2-3 formatie en Górnik Zabrze zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-2-3
Wissels Trenčín
# Speler Pos.
99 Alexander Morgos K
68 Marián Pišoja V
18 Philippe van Arnhem M
10 Desley Ubbink M
16 Jakub Kadák M
14 Emeka Umeh A
15 Osman Bukari A
Voorbeschouwing Trenčín - Górnik Zabrze

Trenčín en Górnik Zabrze spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ola Hobber Nilsen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trenčín en Górnik Zabrze in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trenčín. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Trenčín favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Górnik Zabrze slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trenčín 1
Winst Górnik Zabrze 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Trenčín - Górnik Zabrze Opstelling Trenčín Opstelling Górnik Zabrze Live Trenčín - Górnik Zabrze Live Trenčín - Górnik Zabrze kijken Trenčín - Górnik Zabrze kijken Live Trenčín - Górnik Zabrze stream Trenčín - Górnik Zabrze Fox Sports Nabeschouwing Trenčín - Górnik Zabrze Uitslag Trenčín - Górnik Zabrze Statistieken Trenčín - Górnik Zabrze Europa League 2018/2019 Trenčín - Górnik Zabrze wedden Trenčín - Górnik Zabrze gokken Trenčín - Górnik Zabrze Unibet