Nabeschouwing Viitorul - Vitesse (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Viitorul het donderdag 26 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Central in Ovidiu.

Via de Viitorul - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viitorul - Vitesse (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Viitorul en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door D. Drăguş, waarmee Viitorul met 1-0 de leiding nam. Viitorul vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Drăguş op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Vitesse de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Matavž.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Linssen de 2-2 maakte voor Vitesse. In de 79e minuut werd A. Artean van Viitorul met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Vitesse met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Viitorul - Vitesse 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viitorul - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Viitorul Wissel L. Houri voor A. Măţan Viitorul
38' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Foor Vitesse
44' Doelpunt Viitorul Doelpunt D. Drăguş met assist van L. Houri Viitorul 1-0
49' Doelpunt Viitorul Doelpunt D. Drăguş met assist van V. Achim Viitorul 2-0
54' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Matavž Vitesse 2-1
59' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor B. de Nooijer Viitorul
68' Wissel Vitesse Wissel H. Gong voor T. Bruns Vitesse
72' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen met assist van V. Karavaev Vitesse 2-2
73' Wissel Viitorul Wissel S. Luchin voor Mailson Viitorul
73' Wissel Viitorul Wissel A. Artean voor D. Drăguş Viitorul
79' Rode kaart Viitorul Rode kaart voor A. Artean Viitorul
84' Wissel Vitesse Wissel M. Bero voor N. Foor Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Viitorul - Vitesse
Opstellingen Viitorul - Vitesse
De opstellingen van Viitorul en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viitorul gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.