Nabeschouwing Zeljeznicar - Trans (3-1) || Europa League 2018/2019

Woensdag 18 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zeljeznicar het woensdag 18 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trans. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Grbavica in Sarajevo.

Via de Zeljeznicar - Trans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeljeznicar - Trans (3-1)

Het Europa League duel tussen Zeljeznicar en Trans is onder leiding van scheidsrechter George Cătălin Găman geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zeljeznicar. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Trans kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van V. Plotnikov. Zeljeznicar kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Zajmović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette S. Krpić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zeljeznicar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Zeljeznicar vergroot nadat S. Krpić de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zeljeznicar.

Wedstrijdstatistieken Zeljeznicar - Trans
3
1
LIVE Zeljeznicar - Trans 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeljeznicar - Trans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Trans Doelpunt V. Plotnikov Trans 0-1
14' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor I. Ćurjurić Zeljeznicar
25' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt D. Zajmović met assist van I. Ćurjurić Zeljeznicar 1-1
29' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt S. Krpić met assist van I. Ćurjurić Zeljeznicar 2-1
37' Wissel Trans Wissel Matheus voor I. Elysée Trans
62' Wissel Trans Wissel A. Basha voor A. Škinjov Trans
73' Gele kaart Trans Gele kaart voor D. Barkov Trans
74' Wissel Zeljeznicar Wissel M. Veselinović voor D. Zajmović Zeljeznicar
75' Wissel Trans Wissel V. Mihhailov voor I. Ovsjannikov Trans
77' Wissel Zeljeznicar Wissel H. Hajdarević voor I. Ćurjurić Zeljeznicar
82' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt S. Krpić met assist van M. Veselinović Zeljeznicar 3-1
84' Wissel Zeljeznicar Wissel S. Dacić voor J. Blagojević Zeljeznicar
Video hoogtepunten en samenvatting Zeljeznicar - Trans
Opstellingen Zeljeznicar - Trans
De opstellingen van Zeljeznicar en Trans zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zeljeznicar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trans zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.