Nabeschouwing Anorthosis - Laçi (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Anorthosis het donderdag 12 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Laçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Antonis Papadopoulos in Larnaca.

Via de Anorthosis - Laçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anorthosis - Laçi (2-1)

Het Europa League duel tussen Anorthosis en Laçi is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Anorthosis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door E. Hoxhallari, waarmee Laçi met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Pranjić in de 52e minuut zorgde er even later voor dat Anorthosis weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 60e minuut zette S. Cissé zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Anorthosis de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Anorthosis een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Anorthosis - Laçi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anorthosis - Laçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Laçi Doelpunt E. Hoxhallari met assist van R. Lushkja Laçi 0-1
34' Wissel Anorthosis Wissel G. Economides voor N. Igiebor Anorthosis
42' Gele kaart Laçi Gele kaart voor V. Kendeš Laçi
44' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor G. Economides Anorthosis
52' Penalty Anorthosis Penalty D. Pranjić Anorthosis 1-1
60' Doelpunt Anorthosis Doelpunt S. Cissé met assist van C. Soteriou Anorthosis 2-1
81' Wissel Anorthosis Wissel N. Englezou voor B. Mikeltadze Anorthosis
92' Wissel Laçi Wissel E. Xhixha voor A. Hadroj Laçi
Video hoogtepunten en samenvatting Anorthosis - Laçi
Opstellingen Anorthosis - Laçi

Voorbeschouwing Anorthosis - Laçi

Anorthosis en Laçi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Anorthosis en Laçi elkaar treffen in de Europa League.