Nabeschouwing Bala Town - Tre Fiori (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 5 juli 2018 - 19:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Bala Town het donderdag 5 juli 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Tre Fiori. De wedstrijd wordt gespeeld in Corbett Sports Stadium in Y Rhyl / Rhyl.

Via de Bala Town - Tre Fiori live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bala Town - Tre Fiori (1-0)

Het Europa League duel tussen Bala Town en Tre Fiori is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Hagenes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bala Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door N. Burke, waarmee Bala Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bala Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bala Town - Tre Fiori 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bala Town - Tre Fiori teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Wissel Bala Town Wissel S. Tames voor A. Mangan Bala Town
56' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor S. Tames Bala Town
67' Wissel Bala Town Wissel E. Horwood voor K. Smith Bala Town
71' Wissel Tre Fiori Wissel E. Magnani voor D. Succi Tre Fiori
72' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor G. Pizzolato Tre Fiori
77' Doelpunt Bala Town Doelpunt N. Burke Bala Town 1-0
80' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor R. Pearson Bala Town
82' Wissel Tre Fiori Wissel A. Caforio voor L. Filippi Tre Fiori
88' Wissel Bala Town Wissel Stuart Jones Sr. voor A. Burns Bala Town
89' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor Stuart Jones Sr. Bala Town
96' Wissel Tre Fiori Wissel S. Matteoni voor A. Teodorani Tre Fiori
97' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor N. Burke Bala Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bala Town - Tre Fiori
Opstellingen Bala Town - Tre Fiori

Voorbeschouwing Bala Town - Tre Fiori

Bala Town en Tre Fiori spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristoffer Hagenes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bala Town en Tre Fiori in de Europa League vond plaats op 28 juni 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tre Fiori. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Tre Fiori favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bala Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bala Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.