Nabeschouwing F91 Dudelange - Drita (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 18:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt F91 Dudelange het donderdag 26 juli 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Drita. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Nosbaum (Diddeleng (Dudelange)) in Dudelange.

Via de F91 Dudelange - Drita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Drita (2-1)

Het Europa League duel tussen F91 Dudelange en Drita is onder leiding van scheidsrechter Leontios Trattos geëindigd in een 2-1 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door X. Shabani, waarmee Drita met 0-1 de leiding nam. F91 Dudelange kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Perez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut kreeg E. Krasniqi van Drita voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Drita de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

D. Turpel zette F91 Dudelange even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Leontios Trattos toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leontios Trattos, waardoor F91 Dudelange een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE F91 Dudelange - Drita 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Drita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Drita Gele kaart voor A. Shala Drita
21' Gele kaart Drita Gele kaart voor E. Krasniqi Drita
21' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. Yéyé F91 Dudelange
32' Gele kaart Drita Gele kaart voor H. Neziraj Drita
47' Doelpunt Drita Doelpunt X. Shabani met assist van B. Haxhimusa Drita 0-1
54' Wissel F91 Dudelange Wissel D. Stolz voor J. Yéyé F91 Dudelange
59' Wissel F91 Dudelange Wissel M. Pokar voor C. Couturier F91 Dudelange
66' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt N. Perez met assist van J. Prempeh F91 Dudelange 1-1
74' Wissel Drita Wissel P. Livoreka voor D. Musaj Drita
74' Wissel F91 Dudelange Wissel P. Stumpf voor N. Perez F91 Dudelange
80' Wissel Drita Wissel E. Lamçja voor H. Neziraj Drita
80' Tweede gele kaart Drita Tweede gele kaart voor E. Krasniqi Drita
81' Penalty F91 Dudelange Penalty D. Turpel F91 Dudelange 2-1
83' Gele kaart Drita Gele kaart voor V. Kuka Drita
83' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor A. El Hriti F91 Dudelange
89' Wissel Drita Wissel Z. Mustafa voor B. Haxhimusa Drita
94' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Kruska F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Drita
Opstellingen F91 Dudelange - Drita

Voorbeschouwing F91 Dudelange - Drita

F91 Dudelange en Drita spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leontios Trattos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat F91 Dudelange en Drita elkaar treffen in de Europa League.