Nabeschouwing Hibernian - Asteras Tripolis (3-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Hibernian het donderdag 26 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Asteras Tripolis. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Asteras Tripolis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Asteras Tripolis (3-2)

Het Europa League duel tussen Hibernian en Asteras Tripolis is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door G. Kiriakopoulos, waarmee Asteras Tripolis met 0-1 de leiding nam. Asteras Tripolis vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kiriakopoulos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Hibernian de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Ambrose.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Gray de 2-2 maakte voor Hibernian. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 83e minuut moest Asteras Tripolis verder met een man minder, nadat T. Pasalidis een tweede gele kaart kreeg. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Hibernian dat via F. Kamberi nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 93e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lars Christian Andreas Ekberg bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Hibernian.

LIVE Hibernian - Asteras Tripolis 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Asteras Tripolis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Asteras Tripolis Doelpunt G. Kiriakopoulos Asteras Tripolis 0-1
23' Gele kaart Asteras Tripolis Gele kaart voor T. Pasalidis Asteras Tripolis
35' Doelpunt Asteras Tripolis Doelpunt G. Kiriakopoulos Asteras Tripolis 0-2
46' Wissel Hibernian Wissel D. Gray voor S. Whittaker Hibernian
56' Wissel Asteras Tripolis Wissel M. Rolle voor F. Bellocq Asteras Tripolis
57' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Stevenson Hibernian
57' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. McGinn Hibernian
64' Doelpunt Hibernian Doelpunt E. Ambrose Hibernian 1-2
66' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Boyle Hibernian
74' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor D. McGregor Hibernian
77' Doelpunt Hibernian Doelpunt D. Gray met assist van M. Boyle Hibernian 2-2
77' Wissel Asteras Tripolis Wissel Ángel Martínez voor M. Rolle Asteras Tripolis
83' Tweede gele kaart Asteras Tripolis Tweede gele kaart voor T. Pasalidis Asteras Tripolis
87' Wissel Asteras Tripolis Wissel G. Christopoulos voor K. Tsilianidis Asteras Tripolis
93' Doelpunt Hibernian Doelpunt F. Kamberi met assist van M. Boyle Hibernian 3-2
94' Wissel Hibernian Wissel R. Porteous voor P. Hanlon Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Asteras Tripolis
Opstellingen Hibernian - Asteras Tripolis
De opstellingen van Hibernian en Asteras Tripolis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Asteras Tripolis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.