Nabeschouwing Ilves - Slavia Sofia (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Ilves het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia 5G -areena in Helsinki.

Via de Ilves - Slavia Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ilves - Slavia Sofia (0-1)

Het Europa League duel tussen Ilves en Slavia Sofia is onder leiding van scheidsrechter Krzysztof Jakubik geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slavia Sofia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door M. Tsvetanov, waarmee Slavia Sofia met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Slavia Sofia dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Krzysztof Jakubik, waardoor Slavia Sofia de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Ilves - Slavia Sofia
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
88
104
Gevaarlijke aanvallen
50
47
Corners
7
3
Wissels
2
2
LIVE Ilves - Slavia Sofia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ilves - Slavia Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
69' Wissel Slavia Sofia Wissel G. Yomov voor S. Shokolarov Slavia Sofia
80' Doelpunt Slavia Sofia Doelpunt M. Tsvetanov met assist van G. Ivanov Slavia Sofia 0-1
81' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor G. Petkov Slavia Sofia
83' Wissel Ilves Wissel A. Moundi voor T. Siira Ilves
83' Wissel Ilves Wissel N. Jokelainen voor L. Ala-Myllymäki Ilves
88' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor E. Martinov Slavia Sofia
88' Gele kaart Ilves Gele kaart voor M. Noubissi Ilves
92' Wissel Slavia Sofia Wissel I. Dimitrov voor M. Tsvetanov Slavia Sofia
92' Gele kaart Slavia Sofia Gele kaart voor Y. Karabelyov Slavia Sofia
Video hoogtepunten en samenvatting Ilves - Slavia Sofia
Opstellingen Ilves - Slavia Sofia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ilves - Slavia Sofia

Ilves en Slavia Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Krzysztof Jakubik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ilves en Slavia Sofia elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ilves 0
Winst Slavia Sofia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ilves - Slavia Sofia Opstelling Ilves Opstelling Slavia Sofia Live Ilves - Slavia Sofia Live Ilves - Slavia Sofia kijken Ilves - Slavia Sofia kijken Live Ilves - Slavia Sofia stream Ilves - Slavia Sofia Fox Sports Nabeschouwing Ilves - Slavia Sofia Uitslag Ilves - Slavia Sofia Statistieken Ilves - Slavia Sofia Europa League 2018/2019 Ilves - Slavia Sofia wedden Ilves - Slavia Sofia gokken Ilves - Slavia Sofia Unibet