Nabeschouwing Jablonec - Astana (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Jablonec het donderdag 25 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Střelnice in Jablonec nad Nisou.

Via de Jablonec - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jablonec - Astana (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Jablonec en Astana geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jablonec kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Považanec. Astana kwam na 11 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Pedro Henrique, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Jablonec - Astana 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jablonec - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jablonec Doelpunt J. Považanec Jablonec 1-0
11' Doelpunt Astana Doelpunt Pedro Henrique met assist van J. Kabananga Astana 1-1
32' Gele kaart Astana Gele kaart voor Pedro Henrique Astana
46' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor Pedro Henrique Astana
49' Gele kaart Astana Gele kaart voor L. Kleinheisler Astana
57' Wissel Jablonec Wissel D. Ikaunieks voor J. Chramosta Jablonec
74' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
76' Gele kaart Astana Gele kaart voor R. Almeyda Astana
78' Gele kaart Astana Gele kaart voor S. Muzhikov Astana
80' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor M. Travnik Jablonec
86' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor D. Ikaunieks Jablonec
87' Wissel Jablonec Wissel A. Acosta voor V. Jovović Jablonec
90' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor R. Almeyda Astana
91' Wissel Jablonec Wissel V. Kubista voor M. Travnik Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Jablonec - Astana
Opstellingen Jablonec - Astana
De opstellingen van Jablonec en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jablonec gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Astana zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jablonec - Astana

Jablonec en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schörgenhofer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jablonec en Astana elkaar treffen in de Europa League.

Winst Jablonec 0
Winst Astana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jablonec op een 4e positie staat, terwijl we Astana terugvinden op de 1e plaats.