Nabeschouwing La Fiorita - Spartaks Jūrmala (0-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt La Fiorita het donderdag 2 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spartaks Jūrmala. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tullo Morgagni in Forlì.

Via de La Fiorita - Spartaks Jūrmala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Fiorita - Spartaks Jūrmala (0-3)

Het Europa League duel tussen La Fiorita en Spartaks Jūrmala is onder leiding van scheidsrechter Alan Mario Sant geëindigd in een 0-3 overwinning voor Spartaks Jūrmala. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Smith, waarmee Spartaks Jūrmala met 0-1 de leiding nam. In de 32e minuut kreeg L. Righini van La Fiorita voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor La Fiorita de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Spartaks Jūrmala via een goal van D. Aguirre in de 47e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 66e minuut volgde een derde treffer van Spartaks Jūrmala, waarmee A. Smith zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Mario Sant, waardoor Spartaks Jūrmala een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken La Fiorita - Spartaks Jūrmala
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
106
100
Gevaarlijke aanvallen
44
62
Overtredingen
14
24
Buitenspel
3
2
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE La Fiorita - Spartaks Jūrmala 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Fiorita - Spartaks Jūrmala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Spartaks Jūrmala Gele kaart voor M. Ošs Spartaks Jūrmala
26' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt A. Smith met assist van R. Korzāns Spartaks Jūrmala 0-1
29' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor L. Righini La Fiorita
32' Tweede gele kaart La Fiorita Tweede gele kaart voor L. Righini La Fiorita
47' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt D. Aguirre Spartaks Jūrmala 0-2
46' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel K. Svarups voor A. Višņakovs Spartaks Jūrmala
51' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel I. Revenco voor G. Freimanis Spartaks Jūrmala
53' Wissel La Fiorita Wissel S. Pancotti voor A. Hirsch La Fiorita
61' Wissel Spartaks Jūrmala Wissel E. Vardanjans voor Vitor Faísca Spartaks Jūrmala
66' Doelpunt Spartaks Jūrmala Doelpunt A. Smith met assist van K. Svarups Spartaks Jūrmala 0-3
71' Wissel La Fiorita Wissel T. Mottola voor S. Loiodice La Fiorita
86' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor A. Amati La Fiorita
87' Wissel La Fiorita Wissel A. Guidi voor D. Tommasi La Fiorita
Video hoogtepunten en samenvatting La Fiorita - Spartaks Jūrmala
Opstellingen La Fiorita - Spartaks Jūrmala
De opstellingen van La Fiorita en Spartaks Jūrmala zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat La Fiorita gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Spartaks Jūrmala zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-5-1
Formatie 4-3-3
Wissels Spartaks Jūrmala
# Speler Pos.
81 Jevgēņijs Nerugals K
2 Ioan-Călin Revenco V
7 Edgars Vardanjans M
17 Kaspars Svarups A
Voorbeschouwing La Fiorita - Spartaks Jūrmala

La Fiorita en Spartaks Jūrmala spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Mario Sant en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen La Fiorita en Spartaks Jūrmala in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartaks Jūrmala. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Spartaks Jūrmala favoriet. 1 keer wist de ploeg van La Fiorita te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor La Fiorita. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst La Fiorita 0
Winst Spartaks Jūrmala 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
La Fiorita - Spartaks Jūrmala Opstelling La Fiorita Opstelling Spartaks Jūrmala Live La Fiorita - Spartaks Jūrmala Live La Fiorita - Spartaks Jūrmala kijken La Fiorita - Spartaks Jūrmala kijken Live La Fiorita - Spartaks Jūrmala stream La Fiorita - Spartaks Jūrmala Fox Sports Nabeschouwing La Fiorita - Spartaks Jūrmala Uitslag La Fiorita - Spartaks Jūrmala Statistieken La Fiorita - Spartaks Jūrmala Europa League 2018/2019 La Fiorita - Spartaks Jūrmala wedden La Fiorita - Spartaks Jūrmala gokken La Fiorita - Spartaks Jūrmala Unibet