Nabeschouwing Ludogorets - Bayer Leverkusen (2-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Ludogorets het donderdag 20 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Bayer Leverkusen (2-3)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Keșerü, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marcelinho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Bayer 04 Leverkusen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Havertz.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Thelin de 2-2 maakte voor Bayer 04 Leverkusen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bayer 04 Leverkusen dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Havertz de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Silvio Mazzoleni en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Ludogorets - Bayer Leverkusen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Ludogorets Doelpunt C. Keșerü Ludogorets 1-0
20' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Marcelinho Ludogorets
31' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Marcelinho met assist van Wanderson Ludogorets 2-0
38' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz Bayer 04 Leverkusen 2-1
44' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Volland voor Paulinho Bayer 04 Leverkusen
61' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor D. Kohr Bayer 04 Leverkusen
63' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt I. Thelin Bayer 04 Leverkusen 2-2
69' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Havertz met assist van D. Kohr Bayer 04 Leverkusen 2-3
71' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor I. Thelin Bayer 04 Leverkusen
73' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Ludogorets Wissel J. Góralski voor S. Dyakov Ludogorets
82' Wissel Ludogorets Wissel J. Brandao voor Marcelinho Ludogorets
83' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Gustavo Campanharo Ludogorets
85' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Volland Bayer 04 Leverkusen
88' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moți Ludogorets
91' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor I. Thelin Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Bayer Leverkusen
Opstellingen Ludogorets - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Ludogorets en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.