Nabeschouwing Molde - Zenit (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Molde het donderdag 30 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Zenit (2-1)

Het Europa League duel tussen Molde en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 2-1 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Kuzyaev, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Molde kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Hestad, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette E. Håland zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Molde de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Molde een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Molde - Zenit 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Zenit Doelpunt D. Kuzyaev met assist van L. Paredes Zenit 0-1
61' Wissel Molde Wissel M. Eikrem voor P. Strand Molde
65' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad met assist van C. Remmer Molde 1-1
67' Wissel Zenit Wissel R. Mak voor S. Driussi Zenit
71' Wissel Molde Wissel P. Cibicki voor F. Aursnes Molde
76' Gele kaart Molde Gele kaart voor P. Cibicki Molde
76' Wissel Zenit Wissel M. Kranevitter voor D. Kuzyaev Zenit
77' Doelpunt Molde Doelpunt E. Håland met assist van P. Cibicki Molde 2-1
86' Wissel Zenit Wissel Neto voor A. Anyukov Zenit
89' Gele kaart Molde Gele kaart voor V. Forren Molde
90' Wissel Molde Wissel L. James voor C. Remmer Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Zenit
Opstellingen Molde - Zenit
De opstellingen van Molde en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Ole Gunnar Solskjær
Coach Sergei Semak
Voorbeschouwing Molde - Zenit

Molde en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Molde en Zenit in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Molde te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Molde. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.