Nabeschouwing Rudar Velenje - FCSB (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 17:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rudar Velenje het donderdag 26 juli 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadion Ob Jezeru in Velenje.

Via de Rudar Velenje - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rudar Velenje - FCSB (0-2)

Het Europa League duel tussen Rudar Velenje en FCSB is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-2 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FCSB kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Man. FCSB vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Filipe Teixeira op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FCSB.

LIVE Rudar Velenje - FCSB 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rudar Velenje - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Rudar Gele kaart voor D. Muić Rudar
5' Doelpunt FCSB Doelpunt D. Man met assist van Junior Maranhão FCSB 0-1
19' Gele kaart FCSB Gele kaart voor H. Gnohéré FCSB
29' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Filipe Teixeira FCSB
42' Gele kaart Rudar Gele kaart voor R. Pušaver Rudar
46' Wissel FCSB Wissel F. Tănase voor H. Gnohéré FCSB
56' Wissel Rudar Wissel A. Kamara voor D. Parfitt-Williams Rudar
68' Wissel FCSB Wissel A. Jakoliš voor O. Moruţan FCSB
69' Wissel Rudar Wissel V. Šimunac voor M. Tučić Rudar
73' Wissel Rudar Wissel T. Vodeb voor D. Trifkovič Rudar
74' Doelpunt FCSB Doelpunt Filipe Teixeira FCSB 0-2
78' Gele kaart FCSB Gele kaart voor K. Qaka FCSB
79' Gele kaart FCSB Gele kaart voor R. Benzar FCSB
82' Wissel FCSB Wissel L. Filip voor Filipe Teixeira FCSB
84' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Momčilović FCSB
88' Gele kaart Rudar Gele kaart voor A. Kamara Rudar
Video hoogtepunten en samenvatting Rudar Velenje - FCSB
Opstellingen Rudar Velenje - FCSB

Voorbeschouwing Rudar Velenje - FCSB

Rudar Velenje en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rudar Velenje en FCSB elkaar treffen in de Europa League.