Nabeschouwing Sevilla - Sigma Olomouc (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 21:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sevilla het donderdag 30 augustus 2018 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Sigma Olomouc. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Sigma Olomouc live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Sigma Olomouc (3-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Sigma Olomouc is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Gonalons, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Nešpor zorgde ervoor dat Sevilla op 2-0 kwam te staan in de 26e minuut. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee W. Ben Yedder zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Kovacs, waardoor Sevilla een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Sigma Olomouc 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Sigma Olomouc teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Sevilla Doelpunt M. Gonalons met assist van Guilherme Arana Sevilla 1-0
26' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt M. Nešpor Sevilla 2-0
58' Wissel Sigma Olomouc Wissel J. Texl voor J. Plšek Sigma Olomouc
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
60' Wissel Sigma Olomouc Wissel M. Hála voor L. Kalvach Sigma Olomouc
65' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor André Silva Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor É. Banega Sevilla
70' Wissel Sigma Olomouc Wissel P. Dvořák voor Š. Falta Sigma Olomouc
75' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Roque Mesa Sevilla 3-0
79' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor F. Vázquez Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Sigma Olomouc
Opstellingen Sevilla - Sigma Olomouc
De opstellingen van Sevilla en Sigma Olomouc zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sigma Olomouc zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.