Nabeschouwing Skendija 79 - Rosenborg (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Skendija 79 het donderdag 30 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Telekom Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Rosenborg (0-2)

Het Europa League duel tussen Skendija 79 en Rosenborg is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg B. Ibraimi van Skendija 79 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het E. Hovland die Rosenborg op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rosenborg via een goal van T. Reginiussen in de 84e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rosenborg.

LIVE Skendija 79 - Rosenborg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty gemist Skendija 79 Penalty gemist B. Ibraimi Skendija 79
49' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor I. Emini Skendija 79
62' Wissel Rosenborg Wissel D. Denic voor J. Levi Rosenborg
64' Wissel Skendija 79 Wissel R. Selmani voor V. Nafiu Skendija 79
67' Doelpunt Rosenborg Doelpunt E. Hovland Rosenborg 0-1
73' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor V. Musliu Skendija 79
74' Wissel Rosenborg Wissel A. Søderlund voor N. Bendtner Rosenborg
76' Wissel Skendija 79 Wissel B. Bojku voor E. Totre Skendija 79
84' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor E. Bejtulai Skendija 79
84' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Reginiussen met assist van V. Hedenstad Rosenborg 0-2
86' Wissel Skendija 79 Wissel S. Shefiti voor G. Mici Skendija 79
87' Wissel Rosenborg Wissel B. Šerbečić voor T. Reginiussen Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Rosenborg
Opstellingen Skendija 79 - Rosenborg
De opstellingen van Skendija 79 en Rosenborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rosenborg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.