Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Víkingur (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Torpedo Kutaisi het donderdag 26 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur. De wedstrijd wordt gespeeld in Ramaz Shengelias Sakhelobis Stadioni in Kutaisi.

Via de Torpedo Kutaisi - Víkingur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Víkingur (3-0)

Het Europa League duel tussen Torpedo Kutaisi en Víkingur is onder leiding van scheidsrechter Artyom Kuchin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torpedo Kutaisi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Kapanadze, waarmee Torpedo Kutaisi met 1-0 de leiding nam. Torpedo Kutaisi vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kimadze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Torpedo Kutaisi, waarmee L. Kutalia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artyom Kuchin, waardoor Torpedo Kutaisi een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Torpedo Kutaisi - Víkingur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Kutaisi - Víkingur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt T. Kapanadze met assist van M. Tsintsadze Torpedo Kutaisi 1-0
34' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor M. Kobakhidze Torpedo Kutaisi
46' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel M. Lačný voor L. Marin Torpedo Kutaisi
50' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor K. Løkin Víkingur
52' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor L. Gegetchkori Torpedo Kutaisi
59' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Dolidze voor A. Daffé Torpedo Kutaisi
59' Wissel Víkingur Wissel H. Lervig voor Hjartvard Hansen Víkingur
70' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Kukhianidze voor M. Hlinka Torpedo Kutaisi
73' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt G. Kimadze met assist van T. Kapanadze Torpedo Kutaisi 2-0
80' Wissel Víkingur Wissel A. Olsen voor A. Lawal Víkingur
84' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt L. Kutalia met assist van G. Dolidze Torpedo Kutaisi 3-0
87' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Olsen Víkingur
90' Wissel Víkingur Wissel T. Thomsen voor E. Lervig Víkingur
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Kutaisi - Víkingur
Opstellingen Torpedo Kutaisi - Víkingur
De opstellingen van Torpedo Kutaisi en Víkingur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Kutaisi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Víkingur zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.