Nabeschouwing Harrow Borough - Chelmsford City (4-2) || FA Cup

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Harrow Borough het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chelmsford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Earlsmead Stadium in South Harrow.

Via de Harrow Borough - Chelmsford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harrow Borough - Chelmsford City (4-2)

Het FA Cup duel tussen Harrow Borough en Chelmsford City is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Harrow Borough. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Ewington, waarmee Harrow Borough met 1-0 de leiding nam. Chelmsford City kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Sheringham, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette C. James zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chelmsford City de leiding in de wedstrijd nam.

J. Ewington zette Harrow Borough even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Harrow Borough leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 66 minuten op voorsprong na een goal van J. Ewington: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 77e minuut en kwam op naam te staan van Harrow Borough speler I. Uche, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Harrow Borough.

Wedstrijdstatistieken Harrow Borough - Chelmsford City
Goals
4
2
LIVE Harrow Borough - Chelmsford City 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harrow Borough - Chelmsford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Harrow Borough Doelpunt J. Ewington Harrow Borough 1-0
38' Doelpunt Chelmsford City Doelpunt C. Sheringham Chelmsford City 1-1
41' Doelpunt Chelmsford City Doelpunt C. James Chelmsford City 1-2
63' Penalty Harrow Borough Penalty J. Ewington Harrow Borough 2-2
66' Doelpunt Harrow Borough Doelpunt J. Ewington Harrow Borough 3-2
77' Doelpunt Harrow Borough Doelpunt I. Uche Harrow Borough 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Harrow Borough - Chelmsford City
Opstellingen Harrow Borough - Chelmsford City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Harrow Borough - Chelmsford City

Harrow Borough en Chelmsford City spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Harrow Borough en Chelmsford City elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Harrow Borough 0
Winst Chelmsford City 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Harrow Borough - Chelmsford City Opstelling Harrow Borough Opstelling Chelmsford City Live Harrow Borough - Chelmsford City Live Harrow Borough - Chelmsford City kijken Harrow Borough - Chelmsford City kijken Live Harrow Borough - Chelmsford City stream Harrow Borough - Chelmsford City Fox Sports Nabeschouwing Harrow Borough - Chelmsford City Uitslag Harrow Borough - Chelmsford City Statistieken Harrow Borough - Chelmsford City FA Cup 2021/2022 Harrow Borough - Chelmsford City wedden Harrow Borough - Chelmsford City gokken Harrow Borough - Chelmsford City Unibet