In de FA Cup neemt Knaphill het dinsdag 10 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lordswood. De wedstrijd wordt gespeeld in Redding Way in Knaphill.

Via de Knaphill - Lordswood live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Knaphill - Lordswood (2-2)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Knaphill en Lordswood geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Knaphill - Lordswood
Goals
2
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
82
88
Gevaarlijke aanvallen
50
50
Corners
0
6
LIVE Knaphill - Lordswood 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Knaphill - Lordswood teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Knaphill - Lordswood
Opstellingen Knaphill - Lordswood

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Knaphill - Lordswood

Knaphill en Lordswood spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Knaphill en Lordswood in de FA Cup vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Knaphill 0
Winst Lordswood 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Knaphill - Lordswood Opstelling Knaphill Opstelling Lordswood Live Knaphill - Lordswood Live Knaphill - Lordswood kijken Knaphill - Lordswood kijken Live Knaphill - Lordswood stream Knaphill - Lordswood Fox Sports Nabeschouwing Knaphill - Lordswood Uitslag Knaphill - Lordswood Statistieken Knaphill - Lordswood FA Cup 2021/2022 Knaphill - Lordswood wedden Knaphill - Lordswood gokken Knaphill - Lordswood Unibet