Nabeschouwing St Albans City - Corinthian-Casuals (1-1) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt St Albans City het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Corinthian-Casuals. De wedstrijd wordt gespeeld in Clarence Park (St. Albans, Hertfordshire) in St. Albans, Hertfordshire.

Via de St Albans City - Corinthian-Casuals live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St Albans City - Corinthian-Casuals (1-1)

Het FA Cup duel tussen St Albans City en Corinthian-Casuals is geëindigd in een 1-1 overwinning voor St Albans City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door H. Dawson, waarmee St Albans City met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Corinthian-Casuals het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk I. Cheklit die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-1 eindigde in een overwinning voor St Albans City.

LIVE St Albans City - Corinthian-Casuals 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St Albans City - Corinthian-Casuals teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel St Albans City Wissel H. Dawson voor D. Noble St Albans City
49' Doelpunt St Albans City Doelpunt H. Dawson St Albans City 1-0
79' Wissel Corinthian-Casuals Wissel B. Mills voor W. Mfula Corinthian-Casuals
79' Wissel Corinthian-Casuals Wissel N. Pinney voor K. Cadogan Corinthian-Casuals
82' Doelpunt Corinthian-Casuals Doelpunt I. Cheklit Corinthian-Casuals 1-1
91' Wissel St Albans City Wissel D. Diedhiou voor T. Bender St Albans City
93' Wissel Corinthian-Casuals Wissel W. Sadare-Morgan voor A. Mills Corinthian-Casuals
106' Wissel St Albans City Wissel L. Sole voor M. Weiss St Albans City
106' Wissel Corinthian-Casuals Wissel R. Paratore voor A. Bendle Corinthian-Casuals
117' Wissel St Albans City Wissel R. Akinola voor A. Lankshear St Albans City
Video hoogtepunten en samenvatting St Albans City - Corinthian-Casuals
Opstellingen St Albans City - Corinthian-Casuals
De opstellingen van St Albans City en Corinthian-Casuals zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.