Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Utrecht (1-4) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 13 februari 2020 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Go Ahead Eagles het donderdag 13 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Utrecht (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-4 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Gustafson, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Maher op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Go Ahead Eagles de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Navratil.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor FC Utrecht vergroot nadat J. Bahebeck de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 74e minuut wist K. Peterson namens FC Utrecht de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Utrecht 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Gustafson met assist van G. Kerk FC Utrecht 0-1
45' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor D. van Iperen Go Ahead Eagles
47' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Maher FC Utrecht 0-2
49' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Navratil Go Ahead Eagles 1-2
54' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor S. Ahannach Go Ahead Eagles
55' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. Bahebeck met assist van G. Kerk FC Utrecht 1-3
66' Wissel FC Utrecht Wissel J. van Overeem voor J. Bahebeck FC Utrecht
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor J. Navratil Go Ahead Eagles
74' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt K. Peterson met assist van G. Kerk FC Utrecht 1-4
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
77' Wissel FC Utrecht Wissel T. St. Jago voor K. Peterson FC Utrecht
78' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Corboz Go Ahead Eagles
81' Wissel FC Utrecht Wissel B. Ramselaar voor U. Emanuelson FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Utrecht
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Utrecht
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.