Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (3-0) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Willem II het woensdag 18 december 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 3-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door V. Pavlidis, waarmee Willem II met 1-0 de leiding nam. Willem II vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tresor Ndayishimiye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee C. Nunnely zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Willem II gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor Willem II een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Willem II - Sparta Rotterdam 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Willem II Doelpunt V. Pavlidis Willem II 1-0
24' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Tresor Ndayishimiye Willem II 2-0
31' Doelpunt Willem II Doelpunt C. Nunnely met assist van M. Tresor Ndayishimiye Willem II 3-0
46' Wissel Willem II Wissel M. Nelom voor J. Peters Willem II
56' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Rigo Sparta Rotterdam
66' Wissel Willem II Wissel M. Vrousai voor C. Nunnely Willem II
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel B. Smeets voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
73' Wissel Willem II Wissel P. Gladon voor V. Pavlidis Willem II
75' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Dervisoglu voor J. Piroe Sparta Rotterdam
87' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor J. Mattheij Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Sparta Rotterdam
Opstellingen Willem II - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam

Willem II en Sparta Rotterdam spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en Sparta Rotterdam elkaar treffen in de KNVB Beker.