Nabeschouwing GVVV - PSV (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 20:45 uur

GVVV - PSV

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt GVVV het woensdag 18 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - PSV (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en PSV is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSV. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het PSV dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door K. Mitroglou, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. GVVV kwam in de 84e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Laghmouchi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 117e minuut zette M. Ihattaren zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Erwin Blank af en was het PSV die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE GVVV - PSV 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt PSV Doelpunt K. Mitroglou met assist van C. Gakpo PSV 0-1
46' Wissel PSV Wissel Bruma voor G. Pereiro PSV
62' Wissel PSV Wissel I. Afellay voor R. Doan PSV
68' Wissel GVVV Wissel W. Goeman voor P. Ties GVVV
81' Wissel GVVV Wissel J. de Graaf voor L. van der Voort GVVV
81' Wissel GVVV Wissel S. Laghmouchi voor T. Oostinjen GVVV
84' Doelpunt GVVV Doelpunt S. Laghmouchi met assist van R. Mulder GVVV 1-1
89' Gele kaart GVVV Gele kaart voor P. Fini GVVV
98' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor C. Gakpo PSV
117' Doelpunt PSV Doelpunt M. Ihattaren met assist van S. Bergwijn PSV 1-2
120' Wissel GVVV Wissel J. van Nieuwkerk voor M. de Jong GVVV
120' Wissel PSV Wissel T. Baumgartl voor M. Ihattaren PSV
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - PSV
Opstellingen GVVV - PSV

Voorbeschouwing GVVV - PSV

GVVV en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GVVV en PSV elkaar treffen in de KNVB Beker.